open-navfaktor-logo
search
Stari prijatelji
Šta je Džeko dogovorio sa Arnautovićem nakon meča u Beču?
Na terenu, svako od nas će dati sve za svoju reprezentaciju, ali nakon toga ćemo se zagrliti i čuvati naše prijateljstvo, objasnio je Dijamant
15.11.2018. u 13:47
get url
text

Edin Džeko, kapiten fudbalske A reprezentacije BiH, uz Miralema Pjanića najveća je zvijezda bh. reprezentacije. Svjesni su toga i u Austriji, protiv koje će Zmajevi večeras igrati na Ernst Happel stadionu.

Kapiten našeg tima privukao je dosta pažnje austrijskih medija, a tamošenje medije najviše je zanimao Džekin odnos sa Markom Arnautovićem i druženje nakon susreta ove dvije selekcije na Bilinom polju.

- To je bila večera između dva prijatelja. Nismo se dugo vidjela i dogovorili smo se da poslije utakmice zajedno večeramo bez obzira na ishod. Ne vidim razlog za toliko kritika, i da je Bosna izgubili uradili bi isto. Čak i nakon utakmice u Beču mi ćemo se vidjeti jer smo prijatelji van terena. Na terenu, svako od nas će dati sve za svoju reprezentaciju, ali nakon toga ćemo se zagrliti i čuvati naše prijateljstvo - kazao je Džeko u razgovoru za Kurier.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.