open-navfaktor-logo
search
Trener Rome
Šta je Fonseca rekao o Džeki nakon odlične partije Zmaja protiv Reala?
Nakon utakmice, za koju se u Italiji spekuliše da bi mogla biti Dijamantova posljednja u dresu Rome, Paulo Fonseca nije štedio komplimente na račun bh. napadača
12.08.2019. u 08:31
get url
text

Fudbaleri Rome savladali su Real Madrid u nedjelju navečer poslije boljeg izvođenja jednaesteraca i tako osvojili trofej Mabel Green Cupa.

Poslije 90 minuta rezultat utakmice glasio je 2:2, a zahvaljujući pogotku Edina Džeke iz 40. minuti Vučica je izborila penale.

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine odigrao je jako dobru partiju. Na samom otvaranju utakmice imao je dva dobra proigravanja koja nisu iskoristili njegovi saigrači, a potom je njegova dva udarca ukrotio Thibaut Courtois.

Nakon utakmice, za koju se u Italiji spekuliše da bi mogla biti Dijamantova posljednja u dresu Rome, Paulo Fonseca nije štedio komplimente na račun bh. napadača.

- To je Džeko kojeg poznajem od prvog dana. On uvijek pokazuje predanost u igri u koju ulaže mnogo truda. On je trenutno dio našeg tima i mi se itekako uzdamo u njega. Što se mene tiče on je igrač Rome dok se ne desi nešto drugo - rekao je Fonseca nakon utakmice protiv Real Madrida.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.