open-navfaktor-logo
search
Show se nastavlja
Stanivuković tvrdi da mu je Dodik opsovao majku, na videu su čuje da mu kaže: "J... mi se za tobom"
Stanivuković prilazi Dodiku i pita ga: "Jeste li mi opsovali majku", a Dodik s izrazom iznenađenja na licu pita: "Kada"?
24.12.2019. u 17:08
get url
text

Draško Stanivuković, zastupnik PDP-a u Narodnosj skupštini RS-a, kazao je danas na konferenciji za medije da mu je sinoć u skupštinskom restoranu član Predsjedništva BiH Milorad Dodik psovao majku. 

 Tvrdio je da se to dogodilo nakon što ga je ministar unutrašnjih poslova RS-a Dragan Lukač udario tokom zasjedanja NSRS-a. Tvrdio je i da ima snimak na kojem se čuje da mu Dodik psuje majku i da će ga objaviti danas. 

Video je objavljen. Na njemu se vidi kako Dodik sa grupom zastupnika i drugih političara sjedi u skupštinskom restoranu, a potom ulazi Stanivuković u pratnji osobe koja snima. Stanivuković počinje dobacivati Dodiku, a nakon toga mu predsjednik SNSD-a govori: "J... mi se za tobom". 

Stanivuković prilazi Dodiku i pita ga: "Jeste li mi opsovali majku", a Dodik s izrazom iznenađenja na licu pita: "Kada"?

Nekoliko sekundi kasnije Stanivuković uz podsmijeh pita: "Šta si rek'o? Evo opet kaže". Smije se i Dodik, ali se psovka ne čuje. Vidi se samo titl u videu, čime Stanivuković sugerira da mu je Dodik tada opsovao. 

Šta se zaravo tu desilo pogledajte u videu. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.