open-navfaktor-logo
search
OBN
Stevan Piale iz "Igre sudbine": Ovo je potpuno drugačiji projekt
Već jedno izvjesno vrijeme gledatelji OBN-a imaju priliku pratiti novu, zanimljivu priču punu intriga i tajni, koju potpisuje isti kreativni tim kao i seriju "Istine i laži".
24.02.2020. u 12:19
get url
text

Rađena po kolumbijskoj telenoveli, serija "Igra sudbine" donosi urnebesno-komične situacije u kojima se nalaze glavni akteri. U fokusu su njihovi privatni životi, koji rastu i padaju, učvršćuju se i lome se, da bi na kraju poprimili sasvim neočekivane obrte. I naravno, sve to uz najčistije emocije ljubavi, prijateljstva, odanosti, obiteljske i prijateljske odnose, kojih itekako ima i koje pobjeđuju mnoga iskušenja.

Jednu od glavnih uloga tumači mladi glumac Stevan Piale, kojega smo već imali prilike gledati u kultnim filmovima "Šešir profesora Koste Vujića" i "Bićemo prvaci sveta", ali i u serijama "Selo gori, a baba se češlja", "Zvezdara" i "Šifra Despot".

Nakon dva odlična filma i nekoliko epizodnih uloga u domaćim serijama, ovog puta Stevan se predstavlja u glavnoj ulozi.

- Nosim fantastična iskustva sa tih snimanja, ali serija "Igra sudbine" je potpuno drugačiji projekt. Drugačije se snimalo, nije trajalo ovoliko, a nisam ni imao glavnu ulogu. Ovo je ipak zahtjevnije. Snima se pet dana po 12 sati. Brzo se radi, ali jako je zanimljivo i uzbudljivo.

Kakva je serija "Igra sudbine"?

- Serija je baš takva, kako joj i samo ime kaže. Sudbina se malo poigrala sa svim likovima. Postoje dvije paralelne priče, o bogatstvu i siromaštvu. Ja sam Luka Ožegović koji uz oca odrasta u siromaštvu. Živimo u kući sa još dvije obitelji i zapravo iznajmljujemo samo sobu. Paralelno postoji obitelj Kanački, koju čine Ada Kanački - uspješna žena i njen sin Aleksa. U jednom trenu, život mi se okreće naglavačke. Cijeli zaplet je već u startu jako zanimljiv, koliko god bio latino, prilagođen je našem mentalitetu.

Hoće li publika biti na strani Luke Ožegovića?

– Luka je prostodušan mladić koji je pretrpio silne nepravde u životu u siromaštvu, pa je postao malo ozlojeđen. U početku će gledatelji navijati za Luku, ali kako serija bude odmicala on će skrenuti sa puta. Zamolio bih gledatelje da ne odustaju od njega, čak ni kad bude malo nevaljao.

Što biste poručili gledateljima, zbog čega ne bi trebali propusti ovu seriju?

- Gledatelji će se sigurno prepoznati u nekim segmentima serije, baš zato što je prilagođena našem mentalitetu i podneblju. Uživat će u dobroj, zanimljivoj i jako dinamičnoj priči koja krije brojne zaplete. Sa svakom novom epizodom shvatit će kako ima puno svakodnevnih životnih situacija. Bit će ovo "Kolumbija na srpski način", zato ne propuštajte!

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.