Studenti počinju borbu za prvaka Bosne i Hercegovine

Objavljeno: 16.03.17 u 17:22

Predstojećeg vikenda počinje Liga za prvaka BiH. KK Bosna Royal Jelly dočekuje aktuelnog prvaka naše zemlje KK Igokea. Utakmica je na rasporedu u subotu 18. marta sa početkom u 18 sati, a publika će imati priliku da uživa u reprizi finala Kupa BiH.

Iz kluba su nas obavijestili o novom sistemu ulaznica koji je na snazi od posljednjeg kola Lige 10. Ulaznice za utakmice KK Bosna Royal Jelly su od zadnjeg kola isključivo GOLD sezonske ili SILVER članske kartice.

Vlasnici GOLD sezonskih članskih kartica u dvoranu KSC Skenderija će moći ulaziti isključivo na za to predviđeni službeni ulaz, dok vlasnici SILVER članskih kartica ulaze na redovne ulaze u dvoranu, koji će za tu priliku biti posebno označeni. Vlasnici SILVER članskih kartica će na prodajnom mjestu na platou Skenderije moći predati svoju karticu prodavaču, te izabrati kupovinu pojedinačne ulaznice od 5 KM već od petka 17.03.2017. godine na prodajnom mjestu na platou Skenderije.

Već u prvom kolu Lige 6 nas očekuje veliki derbi, a direktor kluba Damir Krupalija se nada velikoj podršci navijača.

- U finalu Kupa smo imali fantastičnu podršku, fer I sportsko navijanje, a zaista se nadam da će naši navijači doći i u subotu i pomoći nam. Naša publika je pokazala da voli Bosnu i iskreno se nadam da će nas podržati maskimalno i u Ligi 6. Mi smo napravili veliki uspjeh ove sezone ulaskom u finale Kupa BiH i osvajanjem prvog mjesta u Ligi 10 i nadam se da ćemo nastaviti pružati dobre partije - rekao je Krupalija.

Susret domaće Bosne Royal Jelly i Igokee je na rasporedu u subotu sa početkom u 18 sati, a već u srijedu 22. marta Studenti  dočekuju ekipu Kaknja u drugom kolu.

Ulaznice će se naći u prodaji od 17.03.2017. godine po cijeni od 5 KM, a iste se mogu kupiti na platou Skenderija.