Nesreće u Sarajevu

Sudar četiri auta na Alipašinom Polju, kod "Socijalnog" udaren pješak

Objavljeno: 19.03.2019. u 11:42

Na raskrsnici ulica Zmaja od Bosne i Topal Osman-paše kod tramvajske stanice "Socijalno" automobil je udario pješaka, kojeg je Hitna pomoć prevezla na KUM KCUS-a na ukazivanje pomoći

FOTO: ČITATELJ

Tri osobe su povrijeđene u dvije saobraćajne nesreće koje su se jutros dogodile u Sarajevu, potvrđeno nam je iz MUP-a KS. 

Na raskrsnici ulica Zmaja od Bosne i Topal Osman-paše kod tramvajske stanice "Socijalno" automobil je udario pješaka, kojeg je Hitna pomoć prevezla na KUM KCUS-a na ukazivanje pomoći.

Nesreća se, kako nam je potvrđeno iz Operativnog centra MUP-a KS, dogodila u 10.10 sati, a u policiji još nemaju povratnu informaciju o stanju povrjeđene osobe. 

Nešto ranije, u naselju Alipašino Polje došlo je do sudara u kojem su učestvovala četiri vozila, a dvije osobe upućene su na ukazivanje ljekarske pomoći u KCUS.

Pretpostavlja se da je uzrok nesreća mokra cesta. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije