navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Procurila u javnost

Supruga bivšeg Zmaja "kriva" za prvu zajedničku fotografiju Džumhura i nove djevojke

Iako te napise nisu željeli komentarisati, niti su objavljivali zajedničke fotografije, sve dileme su otklonjene za Novu godinu koju su oboje proveli u Dubaiju

Objavljeno: 02.01.2020. u 10:00
get url
text

Poslije sezone u kojoj i nije pretjerano blistao, najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur priprema se za novu sezonu koja počinje uskoro.

Dobar dio priprema za start nove sezone Džumhur je obavio u Dubaiju, gdje je vrijeme provodio i s drugi poznatim sportistima iz naše zemlje koji su se odmarali na ovoj egzotičnoj i poznatoj destinaciji.

Već duže vrijeme piše se kako je Damir u vezi sa kćerkom srbijanskog pjevača Milana Topalovića.

Iako te napise nisu željeli komentarisati, niti su objavljivali zajedničke fotografije, sve dileme su otklonjene za Novu godinu koju su oboje proveli u Dubaiju. Po fotografijama objavljenim na Instagramu jasno je da su Damir i Helena boravili na istim mjestima, a sve je otkrila prva zajednička fotografija koju je objavila spruga nekadašnjeg bh. reprezentativca Anela Hadžića.

Romansa između bh. tenisera i atraktivne Helene spominjala se i ranije, ali nikada nije potvrđena, a navodno traje od juna 20019. godine.