Na mezarju Ratkovići

Sutra dženaza monstruozno ubijenom Edinu Zejćiroviću iz Čelića

Objavljeno: 07.12.2019. u 16:36

Zbog otmice i ubistva 30-godišnjaka  pritvoreni su Brčaci Suan Halilović, Suvad Djedović i Nihad Hukić, dok se za još jednim muškarcem i dalje traga

U Ratkovićima u općini Čelić sutra iza podne namaza bit će klanjana dženaza i obavljen ukop 30-godišnjeg Edina Zejćirovića iz ovog mjesta, mladića kojeg je grupa nasilnika iz Brčkog 17. novembra u tom gradu otela i na svirep i podmukao način ubila, nakon čega su njegovo tijelo bacili u Savu. 

Kako je objavila porodica, dženaza će se klanjati u 12.10 sati ispred džamije u Ratkovićima, nakon čega će Edin biti ukopan na mezarju Ratkovići. 

Zbog otmice i ubistva 30-godišnjaka, za kojim je porodica očajnički tragala od 17. novembra sve do pronalaska njegovog tijela jučer u Savi, u mjestu Vučilovac, pritvoreni su Brčaci Suan Halilović, Suvad Djedović i Nihad Hukić, dok se za još jednim  muškarcem za kojeg se sumnja da je učestvovao u svirepoj likvidaciji mladića, još traga. 

VEZANI TEKST - Monstruozno: Ubice Edina Zejćirovića njegove posljednje trenutke snimale mobitelom

Iza ubijenog Edina ostali su roditelji, kćerka, trojica braće, djed i nane.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije