Roma je prošlost

Sve bliže Interu: Edin Džeko (ne)kasni na okupljanje Zmajeva

Objavljeno: 31.05.2019. u 09:49

Iz FSBiH tvrde da se naš kapiten očekuju na današnjem okupljanju i da nije tražio dozvolu za kašnjenje

Džeko odlazi iz Rome

Da je avantura između Rome i Edina Džeke stigla do kraja nagađalo se neko vrijeme, ali sada je oproštaj dvije strane gotovo siguran.

Italijanski mediji pišu kako je pitanje dana kada će Dijamant potpisati za Inter, a Corriere della Sera najavljuje kako će naš kapiten kasniti na današnje okupljanje A reprezentacije uoči kvalifikacionih utakmica protiv Finske (8. juna) i Italije (11. juna).

- Danas se Džeko očekivao na okupljanju svoje reprezentacije, ali će se kasniti jedan dan zbog sastanka zakazanog u Milanu s vodstvom Intera kako bi se postigao sporazum za transfer. Cijena njegovih "papira" trebala bi biti između 15 i 20 miliona eura, ali postoji i mogućnost i manjeg obeštećenja uz uključivanja nekog mladog igrača, kao što se dogodilo prošle godine sa Zaniolom - piše Il Corriere della Sera.

Ipak, iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH tvrde da Džeku očekuju na današnjem okupljanju i da nije tražio dozvolu za kašnjenje...

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije