open-navfaktor-logo
search
Blistala i Georgina
Sve prštalo od luksuza: Cristiano Ronaldo i sin nosili nakit vrijedan oko pet miliona KM
Cristiano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera današnjice i svih vremena, bio je glavna zvijezda na svečanoj ceremoniji Globe Soccer Awards u Dubaiju.
30.12.2020. u 10:56
get url
text

Portugalac je proglašen za najboljeg fudbalera vijeka, a na dodjelu nagrade stigao je u društvu vjerenice Georgine Rodriguez i sina Cristina Ronalda Juniora.

I sve troje su odlučili da blistaju na sceni. Georgina je zasjala u svečanoj haljini, a tata i sin odlučili su prezentovati skupocijeni nakit. Prema procjenama stručnjaka oni su nosili modne dodatke vrijedne oko pet miliona KM (blizu 2,5 miliona eura).

Ronaldo je na ruci nosio jedan od najskupljih satova na planeti, a Franck Muller model košta nestvarnih 1,5 milion eura!

Sat ima 600 dijamanata i jedan je od najekskluzivnijih ikada napravljen, a izrađen je u samo šest primjeraka. Uz sat, Ronaldo je imao i prsten vrijedan nekoliko stotina hiljada eura, kao i dijamantsku narukvicu, čija cijena se također mjeri u stotinama hiljada eura.

Blistao je i Ronaldo Junior, koji je nosio najskuplji Rolex na svijetu. Kućište njegovog sata izrađeno je od 18 karatnog zlata, koji je obložen dijamantima. Cijena? Za Ronalda, sitnica - pola miliona eura.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.