Četvrtak, 15.04.2021.

Sve veća potražnja za stanovima u Vrtovima Riverine

Uz kupovinu stana stičete pravo na korištenje dodatnih sadržaja!

Stambeni kompleks Vrtovi Riverine je idealno mjesto za odmor, zabavu i rekreaciju. U naselju se nalazi dječiji park, a sve je upotpunjeno zelenim površinama i dovoljnim razmakom između zgrada.

Posljednji izgrađeni objekat Vila Mak posebno je oduševljenje za sve. Moderno dizajnirani objekat sadrži videonadzor, siguran ulaz praćen sistemom kartica, platformu za invalide, lift, fitness prostoriju i krovnu terasu sa roštiljem.

 

Ispred zgrade ima dovoljno parking mjesta, kako za stanare, tako i za njihove goste.

Posebna karakteristika je iskorištenost prostora u stanovima, koji su opremljeni kvalitetnim i modernim materijalima. Zasebna prostorija koja je korisna i praktična i nudi više skladišnog prostora je vešeraj i on se nalazi u svakom stanu.

 

Stanovi su useljivi i uknjiženi, a garancija na iste još uvijek traje. Svaki stan ima trofazni priključak električne energije angažovane snage 10kW.  Grijanje u stanovima je plinsko sa zasebnim brojilom (plinski bojler marke Bosch), a u dnevnom boravku se nalazi klima uređaj (klima jedinica marke Panasonic). 

Dodatni sadržaji

Stanari ne propuštaju priliku da pozovu svoje prijatelje ili porodicu na druženje uz roštilj na krovnoj terasi, koja se nalazi na sedmom spratu zgrade.

Za zaljubljenike fitnessa i zdravog načina života posebno iznenađenje se nalazi na posljednjem spratu. Klimatizirana fitness prostorija, uz neograničeno i potpuno besplatno korištenje na raspolaganju je stanarima zgrade.

U ponudi su stanovi sa dvije i tri spavaće sobe i garsonjera.

Posjetite pokazni stan od cca 57m2, koji sadrži dvije spavaće sobe, kupatilo, vešeraj, dodatni wc i balkon i uvjerite se u maksimalnu iskorištenost prostora.

Napomena: Stanovi sa jednom spavaćom sobom su prodati. U ponudi je još samo jedna garsonjera, dva stana sa tri spavaće sobe i određeni broj stanova sa dvije spavaće sobe.

Kontakt odjela marketinga i prodaje: 033/806-026, 061/064-533

www.vrtoviriverine.ba

 

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].ba.
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh