open-navfaktor-logo
search
Moderno i udobno
Sve veća potražnja za stanovima u Vrtovima Riverine
Uz kupovinu stana stičete pravo na korištenje dodatnih sadržaja!
26.09.2020. u 08:35
get url
text

Stambeni kompleks Vrtovi Riverine je idealno mjesto za odmor, zabavu i rekreaciju. U naselju se nalazi dječiji park, a sve je upotpunjeno zelenim površinama i dovoljnim razmakom između zgrada.

Posljednji izgrađeni objekat Vila Mak posebno je oduševljenje za sve. Moderno dizajnirani objekat sadrži videonadzor, siguran ulaz praćen sistemom kartica, platformu za invalide, lift, fitness prostoriju i krovnu terasu sa roštiljem.

 

Ispred zgrade ima dovoljno parking mjesta, kako za stanare, tako i za njihove goste.

Posebna karakteristika je iskorištenost prostora u stanovima, koji su opremljeni kvalitetnim i modernim materijalima. Zasebna prostorija koja je korisna i praktična i nudi više skladišnog prostora je vešeraj i on se nalazi u svakom stanu.

 

Stanovi su useljivi i uknjiženi, a garancija na iste još uvijek traje. Svaki stan ima trofazni priključak električne energije angažovane snage 10kW.  Grijanje u stanovima je plinsko sa zasebnim brojilom (plinski bojler marke Bosch), a u dnevnom boravku se nalazi klima uređaj (klima jedinica marke Panasonic). 

{$galerijaFotografija}

Dodatni sadržaji

Stanari ne propuštaju priliku da pozovu svoje prijatelje ili porodicu na druženje uz roštilj na krovnoj terasi, koja se nalazi na sedmom spratu zgrade.

Za zaljubljenike fitnessa i zdravog načina života posebno iznenađenje se nalazi na posljednjem spratu. Klimatizirana fitness prostorija, uz neograničeno i potpuno besplatno korištenje na raspolaganju je stanarima zgrade.

U ponudi su stanovi sa dvije i tri spavaće sobe i garsonjera.

Posjetite pokazni stan od cca 57m2, koji sadrži dvije spavaće sobe, kupatilo, vešeraj, dodatni wc i balkon i uvjerite se u maksimalnu iskorištenost prostora.

Napomena: Stanovi sa jednom spavaćom sobom su prodati. U ponudi je još samo jedna garsonjera, dva stana sa tri spavaće sobe i određeni broj stanova sa dvije spavaće sobe.

Kontakt odjela marketinga i prodaje: 033/806-026, 061/064-533

www.vrtoviriverine.ba

 

Vrtovi riverine
1 od 16
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.