"Ona nije trudna"

Svećenik saopćio da se ženi, vjernici izlazili iz crkve plačući

Objavljeno: 07.01.2019. u 09:25

Odlučio sam ići drugim putem i zasnovati porodicu - izjavio je iskreno župnik Sudar. Dodao je i kako je već čuo glasine prema kojima je jedna djevojka trudna s njim te kazao kako to nije istina

Župnik Župe Kraljice Apostola iz Zaprešića u susjednoj Hrvatskoj svoje je sugrađane i vjernike iznenadio porukom s oltara. Naime, pater Vinko Sudar na kraju mise vjernicima je poručio kako više neće biti njihov župnik, prenosi RTL.

Dodao je i da ne odlazi u drugu župu, već da napušta svećenički poziv.

- Odlučio sam ići drugim putem i zasnovati porodicu - izjavio je iskreno župnik Sudar. Dodao je i kako je već čuo glasine prema kojima je jedna djevojka trudna s njim te kazao kako to nije istina te da je djevojka s kojom bi želio osnovati porodicu- nevina.

- Ovo je moja zadnja misa - poručio je župnik koji je odlučio biti iskren prema svojim župljanima.

Jedan od čitatelja portala Vijesti.hr, koji je bio na misi, kaže kako su neki od vidno iznenađenih vjernika iz crkve izlazili u suzama.

Izvor:   RTL

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije