navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Otvorila dušu

Svi su mislili da su par iz bajke, ali iza zatvorenih vrata ona je bila žrtva nasilja

Pjevačica Selena Gomez otkrila je kako je bila žrtva emocionalnog nasilja dok je bila u vezi s Justinom Bieberom.

Objavljeno: 27.01.2020. u 21:05
get url
text

Dvadesetsedmogodišnja pjevačica u intervjuu za NPR izjavila je kako osjeća da je bila žrtva jednog oblika nasilja dok se zabavljala sa Bieberom.

- Morala sam pronaći način da sve to razumijem kada sam malo više sazrela. Ne želim provesti život pričajući o ovoj temi, ali jako sam ponosna što sam sve prošla i sada se osjećam snažnijom nego ikada. Prošla sam kroz sve to najdostojanstvenije što sam mogla – kazala je Gomez.

Glasine o mogućem zlostavljanju Selena je pokrenula nakon što je objavila singl "Lose You To Love Me", za koji je rekla da opisuje njenu vezu s Justinom Bieberom.

Pjevačica je kazala kako je jako ponosna na tu pjesmu.

- Ta veza nije završila kako je trebala i morala sam to prihvatiti, no cijelo vrijeme mi se činilo kao da još negdje moram ispričati cijelu situaciju – izjavila je nakon objave singla te dodala kako bi voljela da je rekla neke stvari na vrijeme.

Selena Gomez i Justin Bieber bili su par s prekidima između 2011. i 2018. godine. Odmah nakon njihovog prekida Bieber je objavio vezu sa Hailey Baldwin, s kojom je danas u braku.

Popularni pjevač u intervjuima je pričao o svojoj prošlosti na koju nije ponosan, o ovisnosti, nasilju u vezama te nepoštivanju žena.