Finale Lige prvaka

Svi žele na stadion: Navijač Liverpoola prodao kartu za čak 22.000 KM

Objavljeno: 01.06.2019. u 18:42

Riječ je o navijaču koji već 20 godina ima godišnju ulaznicu za Kop, ali nije mogao odoliti ponudi koju je u glavnom gradu Španije dobio

FOTO: TWITTER

Jedan navijač Liverpoola danas je pred finale Lige prvaka u Madridu prodao ulaznicu za čak 10.000 funti objavio je The Sun.

Kako piše ovaj britanski medij, riječ je o navijaču koji već 20 godina ima godišnju ulaznicu za Kop, tribinu Anfielda gdje su smješteni najvatreniji navijači, ali nije mogao odoliti ponudi koju je u glavnom gradu Španije dobio.

Danas je bila prava pomama za karte, a oni koji ih na vrijeme nisu obezbjedili kružili su oko stadiona sa natpisima da traže ulaznice po bilo kojim cijenama. Jedan od njih ponudio je čak 10.000 funti (oko 22.000 KM) za kartu, što vjerni fan Liverpoola nije mogao odbiti, te je odlučio da će od tog novca odvesti porodicu na Floridu, saopćio je novinar Tom Morgan.

 

Finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama počinje večeras u 21 sat.

Izvor:   The Sun

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije