open-navfaktor-logo
search
Dosadno joj u izolaciji
Svidjela joj se zavodnica "Malena": Severina se transformirala u Monicu Bellucci
Otkako je zaražena koronavirusom, a tu informaciju javnosti je otkrila polovinom ovog mjeseca, Severina Kojić dane u izolaciji provodi dosađujući se, i kako sama kaže, "prčka po mobitelu".
24.08.2020. u 18:40
get url
text

Dosađujući se pjevačica je otkrila i odnedavno popularnu aplikaciju Instragrama preko koje se "transformirala" u italijansku zavodnicu Monicu Bellucci (55).

Putem aplikacije "našla" se u kultnoj sceni romantično-ratnog filma "Malena" u kojoj izazovno odjevenoj italijanskoj glumici nekoliko muškaraca pali cigaretu.

 

Dramom iz 2000. godine Bellucci je stekla svjetsku slavu, a Severini se očito ta zavodnička scena svidjela.

 

Severina se našalila da dane u izolaciji provodi živcirajući komšije:

"Drage moje i dragi moji, ne znam kako da vam zahvalim na nevjerovatnoj brizi. Ne stižem odgovoriti i zahvaliti svima, ponekad se moram i odvojiti od telefona. I dalje sam dobro. Vrijeme u samoizolaciji uglavnom provodim, osim prčkajući po mobitelu, lagano spremajući, pomalo čitajući, pasionirano gledajući serije… i plešuć. Tako volim plesati da se izvinjavam komšijama na ponekad preglasnoj muzici. Klubovi su zatvoreni nakon ponoći. Poštujmo to! Ali to vas ne sprečava (kao i mene) da ne zaplešemo gdje god sad bili", napisala je pjevačica na društvenoj mreži.

Kada je saznala da je zaražena severina je poduzela sve potrebne mjere.

"Obavijestila sam oca djeteta te u dogovoru s njim predala sam mu ga dva dana prije određenom termina da s njim provede samoizolaciju, bez obzira na negativan test", kazala je Severina.
Pjevačica je, prije nego što je saznala da je zaražena, partijala na Braču i Korčuli.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.