Tarik Filipović predstavlja "Ćiru" u aprilu u Sarajevu

Objavljeno: 13.03.17 u 13:13

Nova hit predstava jednog od najpoznatijih glumaca u regionu i  televizijske zvijezde Tarika Filipovića - "Ćiro", o životu Miroslava Ćire Blaževića, bit će premijerno izvedena u Sarajevu 24. aprila u Domu mladih.

Tarik Filipović
Tarik Filipović

Ovu predstavu zajedno s Tarikom Filipovićem autorski potpisuje Antonio Gabelić, a glavni producent predstave je producent Tomislav Kašljević.

U središtu pažnje cjelokupne predstave očekivano je jedinstvena nogometna ikona Ćiro Blažević, koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda.

Ličnost Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića da publici, nakon dugogodišnjeg prijateljstva s njim, da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog nogometnog trenera svih trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavno "sine moj" dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

Odmah s prvim predstavama u Travniku i Zenici, a potom i sa svečanom premijerom u Zagrebu koja je održana 10. marta u kazalištu Kerempuh, predstava "Ćiro" osvojila je srca publike na prvu loptu, a Tarik Filipović u njoj zaista briljira. Osim glumački i redateljski, Tarik Filipović predstavu potpisuje i scenografski te je, zajedno s Miroslavom Ćirom Blaževićem, sudjelovao i u odabiru glazbe, saopćili su organizatori.