open-navfaktor-logo
search
Humana misija
Teško bolesnom navijaču Liverpoola na vrata pokucala legenda Uniteda
Iako je Velika Britanija ozbiljno pogođena pandemijom koronavirusa, bivšeg kapitena fudbalske reprezentacije Engleske Davida Beckhama to nije spriječilo da posjeti teško bolesnog 70-godišnjeg Davida Robertsona.
15.04.2020. u 11:40
get url
text

Kada se pojavio ispred vrata svog imenjaka u Abingdonu bivši fudbaler Manchester Uniteda, Real Madrida, Milana i PSG-a nije mogao znati da je Robertson velikina navijač Liverpoola.

Naravno, nakon što se Beckham na veliko iznenađenje njegovog domaćina pojavio u njegovom dvorištu, bilo je jasno da će fudbal biti jedina tema.

Becks je priznao da Liverpool zaslužuje šampionsku titulu u Premier ligi.

- David je u tačno dogovoreno vrijeme bio pred mojim vratiima. Sve što sam mogao reći bilo je "Zdravo, kako ste?" - ispričao je David Robertson, koji je znao da mu u posjetu dolazi poznata ličnost, ali nije znao o kome se radi.

- Odličan je, pričali smo o ishodu ove fudbalske sezone, Manchester Unitedu, ali i o Liverpoolu jer ja navijam za Liverpool - dodao je čovjek koji se već tri godine bori s karcinomom, te naglasio kako je od Beckhama dobio i poklon.

Proslavljeni fudbaler je samo jedan od učesnika akcije koju organizuje udruženje "Age UK", a u kojoj poznate ličnosti posjećuju teške bolesnike širom Velike Britanije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.