Usporedio velikane

Tevez: Messi nikada ne ide u teretanu, a Ronaldo je luđak

Objavljeno: 12.09.2018. u 22:18

Argentinski napadač Carlos Tevez, koji je igrao s Ronaldom u Manchester Unitedu i Messijem za reprezentaciju, usporedio je ova dva velikana i objasnio po čemu se oni razlikuju

FOTO: EPA


- Uvijek govorim isto. Messija nikad nisam vidio u teretani. Ma nisam ga vidio ni da trenira štopanje lopte, recimo, ili takve neke vježbe. On to jednostavno prirodno radi, takav je. A prije nije pucao slobodnjake, dok ih sad zakuca u "rašlje". E to je zato što je vježbao - rekao je Tevez za Mundo Deportivo.

S Cristianom je potpuno drugačija situacija. On je, kaže Tevez, po cijele dane u teretani što svaka žena može vidjeti kad se skine. Ova izjava izazvala je smijeh okupljenih.

- To mu je opsesija, po cijele dane trenira. I mora biti najbolji u svemu... Imamo trening u devet, dođeš tamo u osam, a luđak je već tamo. Dođeš u 7.30, a on je tamo! Milsio sam "šta treba napraviti da on ne bude tamo!?" Jednom sam došao u 6... I tip je bio tamo. Ma daj... - ispričao je Tevez.

Izvor:   Faktor/24sata.hr

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije