navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Zvijezda NFL-a

Tom Brady priznao: Zanemarivao sam suprugu

Ljubavni život Toma Bradyja i Gisele Bündchen možda izgleda kao savršen primjer bračne idile, ali, istina je daleko od toga.

Objavljeno: 10.04.2020. u 17:55
get url
text
Tom sa suprugom

Kako je jedan od najboljih igrača američkog nogometa priznao u posljednjem intervjuu, njegova supruga nije bila zadovoljna njihovim brakom pa su potražili pomoć bračnog savjetnika.

-  Prije nekoliko godina nije se osjećala kao da se trudim biti dio naše porodice. Osjećala se kao da sam cijelu sezonu posvećen samo sportskoj karijeri, a ona se mora brinuti za kuću i djecu- otkrio je te priznao kako bi se nakon sezone posvećivao drugim poslovnim obavezama, a Gisele je bila nezadovoljna i pitala se kada će djecu odvesti u školu ili sudjelovati na neki drugi način.

Njeno nezadovoljstvo mu je otvorilo oči te je tek tada shvatio da i njegova supruga ima vlastite ciljeve i snove kojima se želi posvetiti. O svojim osjećajima je progovorila u pismu koje Tom i dalje čuva i čita ga s vremena na vrijeme.

U tom pismu je otvorila svoje srce i dala mu do znanja da se mora promijeniti jer takav brak može funkcionirati za njega, ali ne i za nju, piše Harper's Bazaar.

-   To mi je dobar podsjetnik da se stvari s vremenom mijenjaju i razvijaju. Ono što se događalo i ono što je funkcioniralo prije deset godina neće funkcionirati zauvijek jer oboje rastemo na različite načine- istaknuo je Brady.