navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Želi se sresti sa ocem

Tom Cruise svoju kćerku nije vidio godinama, ali joj je slao pisma koja je njena majka sakrivala

Odnos glumca Toma Cruisea (57) prema njegovoj 14-godišnjoj kćerki Suri godinama šokira javnost. Naime, kako pišu američki mediji, slavni glumac svoju kćerku nije vidio otkad se razveo od Katie Holmes (41), iako je imao pravo biti s njom 10 dana u mjesecu.

Objavljeno: 26.06.2020. u 11:40
get url
text

Navodno je Tom tako odlučio jer Suri ne pripada Scijentološkoj crkvi čiji je on član.

No, glumac je slao svojoj kćerki cijelo vrijeme pisma koja je Katie skrivala i spremila jer joj je to savjetovao njen advokat.

Prema pisanju američkih medija, planirala ih je pokazati kćerki kad bude starija u izmijenjenoj verziji, ali Suri ih je pronašla u kući majčinih roditelja u Ohiju te je plakala dok ih je čitala.

- Bio je to emotivan trenutak i za Katie i za Suri. Ona ih je planirala pokazati kćerki jednog dana, ali u ispravljenoj verziji. Nije bila spremna na brojna pitanja. Kada je pročitala pisma, Suri je ponovo pokazala interes da se sretne s ocem. Želi saznati više o njemu - rekao je izvor blizak Holmes.

Suri je nakon pročitanih pisama bila u suzama a, kako pišu strani mediji, odnedavno je opet u kontaktu s ocem.

Dodaju da bi trebala provesti ljeto s glumcem u scijentološkoj zajednici.

- Puno razgovaraju i on je uvijek vjerovao da će u jednom trenutku dobiti priliku da se i uživo bolje upoznaju. Oduševljen je što je to konačno dočekao - rekao je izvor blizak glumcu.