open-navfaktor-logo
search
Odličan izbor
Topla cimet nijansa kose je idealna za ove jesenje dane
Svjetliji cimet tonovi poput onih kojima se često vraća glumica Emma Stone bit će odličan izbor za one čija je kosa i prirodno svjetlije boje
03.11.2019. u 10:49
get url
text
Emma Stone

Inspirirane jesenskim tonovima, trendi boje za kosu donijele su raskošnu paletu. Od nježnih tonova vanilije do duboke nijanse tamnosmeđe boje s crvenkastim čokoladnim odsjajem. Među najpopularnijim nijansama, cimet boja za kosu istaknula se kao predivno osvježenje koje će pristajati baš svima.

Između smeđe i crvene boje za kosu smjestila se topla cimet nijansa. Svjetliji cimet tonovi poput onih kojima se često vraća glumica Emma Stone bit će odličan izbor za one čija je kosa i prirodno svjetlije boje. Raskošan narančasti odsjaj cimet boje bit će jednako efektan odabir i za sve one čije je kosa svjetlosmeđe ili srednje smeđe boje.

Cimet nijansa donosi narančasti podton koji ima topli odsjaj i oživljava svaku kosu. Iako će donijeti efektnu promjenu izgleda, cimet nijansa istovremeno zadržava prirodan ton vaše boje kose i pretvara ga u njenu bolju, topliju verziju. Ako ste u potrazi za savršenom istovremeno suptilnom i efektnom promjenom boje kose, nijansa cimet je savršeni izbor.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.