Odličan izbor

Topla cimet nijansa kose je idealna za ove jesenje dane

Objavljeno: 03.11.2019. u 10:49

Svjetliji cimet tonovi poput onih kojima se često vraća glumica Emma Stone bit će odličan izbor za one čija je kosa i prirodno svjetlije boje

Glumica Emma Stone

Inspirirane jesenskim tonovima, trendi boje za kosu donijele su raskošnu paletu. Od nježnih tonova vanilije do duboke nijanse tamnosmeđe boje s crvenkastim čokoladnim odsjajem. Među najpopularnijim nijansama, cimet boja za kosu istaknula se kao predivno osvježenje koje će pristajati baš svima.

Između smeđe i crvene boje za kosu smjestila se topla cimet nijansa. Svjetliji cimet tonovi poput onih kojima se često vraća glumica Emma Stone bit će odličan izbor za one čija je kosa i prirodno svjetlije boje. Raskošan narančasti odsjaj cimet boje bit će jednako efektan odabir i za sve one čije je kosa svjetlosmeđe ili srednje smeđe boje.

Cimet nijansa donosi narančasti podton koji ima topli odsjaj i oživljava svaku kosu. Iako će donijeti efektnu promjenu izgleda, cimet nijansa istovremeno zadržava prirodan ton vaše boje kose i pretvara ga u njenu bolju, topliju verziju. Ako ste u potrazi za savršenom istovremeno suptilnom i efektnom promjenom boje kose, nijansa cimet je savršeni izbor.

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije