Dodaci

Torbice oko struka su modni hit ove sezone

Objavljeno: 17.07.2019. u 09:27

Iako se mislilo da će ovaj modni dodatak nositi samo blogerice ispostavilo se da ih kupuju svi koji vole modu, moderno i koji žele biti u trendu

Torbica MIU MIU

Devedesetih godina nosile su se torbice oko struka, a sada su se vratile još popularnije.

Ove sezone se sve češće viđaju i na našim ulicama, a odavno su zastupljene na sedmicama mode, te kod poznatih modnih dizajnera.

Čak i ukoliko niste ljubitelj malih torbica ove su izuzetno praktične, a poznati dizajneri ih izrađuju sa odličnim dizajnom i materijalima koji će vas zasigurno osvojiti.

ZARA

Ljeto nije pogodno za nošenje XXL torbi i bezbroj stvari u njima, te će vam ova torba omogućiti da sa sobom ponesete samo najosnovnije. Svaki će outfit podići za nivo više.

Iako se mislilo da će ovaj modni dodatak nositi samo blogerice ispostavilo se da ih kupuju svi koji vole modu, moderno i koji žele biti u trendu.

Prada

Ima ih raznih veličina, oblika i dezena, od sofisticiranih pa do sportskih. Mogu se kombinovati sa svime, greške skoro da se ne mogu napraviti.

Fendi

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije