open-navfaktor-logo
search
Burno na Grbavici
Trening Željezničara i danas kasnio 20 minuta
Današnji trening trenutno drugoplasiranog tima Premijer lige BiH pratila je i grupa od stotinjak navijača
25.10.2018. u 12:34
get url
text
FK Željezničar

Fudbaleri i stručni štab Željezničara zbog loših partija u drugoj polovini prošlog mjeseca kažnjeni su sa 60 posto umanjenja plaće za septembar.

Odluka rukovodstva Plavih, koja je sprovedena prema klupskom pravilniku, nije se svidjela igračima i stručnom štabu, zbog čega su u protekla dva dana, umjesto da budu skoncentrisani i posvećeni pripremama za nedjeljni susret za Zvijezdom 09, nezadovoljstvo odlučili iskazati tako što su odbili trenirati.

U utorak je trening itekako kasnio, a jučer su fudbaleri Plavih trenirali svega 15ak minuta, da bi i danas trening Željezničara, koji je bio zakazan za 12 sati, kasnio najmanje 20ak minuta.

{$galerijaFotografija}

Nakon što su se očito u svlačionici dogovorili da će trenirati, na travnjaku pomoćnog stadiona Grbavica prvi su se pojavili šef stručnog štaba Milomir Odović i njegov pomoćnik Zajko Zeba, nakon čega su im se priključili i fudbaleri kluba iz Zvorničke 27. 

Za sada nije poznato je li udovoljeno zahtjevima fudbalera i stručnog štaba ili će na odluka o novačnim kaznama ostati na snazi. Vrijedi napomenuti i da je početak današnjeg treninga FK Željezničar pratilo i stotinjak navijača.

Trening Željezničara 25.10.2018.
1 od 6
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.