open-navfaktor-logo
search
Zvijezde
Tri horoskopska znaka u kojima se rađaju pravi intelektualci
Jako su posvećeni dubokim temama i u njihovom životu nema mjesta površnim ćaskanjima
13.07.2019. u 22:48
get url
text

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima vrlo se često ne uklapaju u određena okruženja zbog svoje visoke inteligencije. Jako su posvećeni dubokim temama i u njihovom životu nema mjesta površnim ćaskanjima. Ova tri znaka slove za najinteligentnije.

Ovan

Ovnovi se dobro osjećaju samo ondje gdje se cijene njihovo znanje i načitanost. Ne vole površne osobe i često su za mnoge prava enigma. Vole provoditi vrijeme u društvu onih koji razumiju njihov pomalo crni humor i dosjetke.

Vaga

Vage su pravi štreberi koji ostvare sve što sami sebi zacrtaju. Cilj im je izdvojiti se iz mase i živjeti tačno onako kako žele, pa čak po cijenu izopćenja iz društva. Svoju snažnu osobnost iskazuju na sve moguće načine, a poznate su po svojoj odvažnosti.

Jarac

Jarac često slovi za pravog introverta koji izbjegava društvo i velika okupljanja kad god je moguće. Jarčevima je vrlo teško uklopiti se jer ne vole klasična čavrljanja o vremenu i sličnim stvarima. Oni obožavaju misaone razgovore i snažne teme o kojima neprestano razmišljaju i žude s nekim porazgovarati o njima.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.