Tri najdjetinjastija horoskopska znaka: Jeste li i vi među njima

objavljeno: 16.04.2018. u 16:24

Svako od nas u sebi nosi po nešto djetinjasto, često se tako i ponaša. Kada je riječ o ovim horoskopskim znakovima, djetinjasto je baš sve – sebični su, puni entuzijazma, brzi na jeziku, hoće da je sve po njihovom. Jeste li sebe našli među njima?

Djetinjasti ljudi su noćna mora, pogotovo ako s njima želite razgovarati kao odrasla osoba. Svako od nas u sebi ima nešto djetinjasto, ali kad je riječ o ovim horoskopskim znakovima, djetinjasto je baš sve.

Ovan

Odgovornost i zrelost za ovna su strani pojmovi. Obožavaju život i svemu pristupaju kao da to rade prvi put. Zbog toga su puni entuzijazma, ali uz njihovu djetinjastu narav dolaze i loše stvari - često su jako sebični, predirektni i brzopleti. Ne razmišljaju prije nego što nešto izlanu, a kad shvate da možda nisu bili u pravu, započinju svađu da ne bi morali priznati svoju grešku.

Blizanci

Neodgovorni, neodlučni, skloni kašnjenju na dogovore i čude se ako se neko ljuti jer su zakasnili. Započinju stvari koje nikad ne dovrše, a često ih nešto, što ih trenutno zanima, toliko okupira da zaborave na vrijeme, obaveze i dogovore. Brzo im postaje dosadno i traže nova uzbuđenja, što može biti vrlo problematično u vezama.

Škorpion

Možda je najgori horoskopski znak kad je u pitanju djetinjasto ponašanje. Škorpioni su izrazito zreli i razumni, ali dok je sve po njihovom. Čim nešto krene onako kako nije zamislio, Škorpionovo raspoloženje se mijenja, postaje svadljiv i agresivan i ponaša se kao malo dijete koje nije dobilo lizalo.