Novi kanal

TRT World dostupan za 200 hiljada pretplatnika BH Telecoma

Objavljeno: 11.10.2018. u 12:23

TRT World, lansiran je 2015. godine sa sjedištem u Istanbulu

Međunarodna platforma za vijesti TRT World proširuje svoju globalnu distribuciju sa bh. IPTV mrežom BH Telecoma. TRT World je sada dostupan za 200 hiljada pretplatnika BH Telecoma, emitovanog na kanalu 14 u kategoriji vijesti. 

TRT World, lansiran 2015. godine sa sjedištem u Istanbulu, sa četiri newsrooma širom svijeta, nudi alternativni pogled na svjetske i domaće događaje, izazivajući primjećene narative i pružajući potrebnu novu perspektivu vijesti, saopćeno je iz TRT World. 

Roch Pellerin, direktor TRT World marketinga i komunikacija, izjavio je: "Oduševljeni smo što smo postigli dogovor sa BH Telecomom potpisivanjem ovog sporazuma i proširenjem naše distribucije u Bosnu". 

Duljko Hasić, izvršni direktor BH Telecom-a za razvoj poslovanja, izjavio je: "Veoma smo zadovoljni ovom prilikom da dodatno unaprijedimo našu televiziju sa kvalitetnim novostima koje nudi TRT World". 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije