open-navfaktor-logo
search
Incident u Zagrebu
Tuča u autobusu: "Lupio ju je šakom u glavu i složio na pod"
Žena je glasno pričala na mobilni telefon, na što se muškarac požalio govoreći da će mu probuditi bebu. Odbrusila mu je i fizički nasrnula na njegovu ženu i njega, ali je ona u tom naguravanju povrijedila bebu
23.07.2019. u 22:30
get url
text

U gradskom autobusu ZET-a na liniji 207 u Zagrebu došlo je do svađe između muškarca i žene, a sve je kulminiralo tučnjavom, zbog čega je došla i policija.

 Kako javljaju Vijesti.hr., policija je zaprimila dojavu o ovom sukobu, ali nisu mogli dati više informacija.

Ipak, jedan od svjedoka rekao je kako je žena glasno pričala na mobilni telefon, na što se muškarac požalio govoreći da će mu probuditi bebu.

Prema navodu svjedoka, odbrusila mu je i fizički nasrnula na njegovu ženu i njega, ali je ona u tom naguravanju povrijedila bebu.

Sve se nastavilo izvan autobusa, gdje je otac djeteta fizički nasrnuo na ženu.

- Lupio ju je šakom u glavu i složio je na pod. Beba je odvedena s crvenom ogrebotinom na čelu na Rebro, a i ova žena isto s malo promijenjenim ličnim opisom - napisao je svjedok na Facebooku.

Prijatelj učesnice sukoba kaže da joj je u obračunu slomljena vilica te da ona trenutno u KB-u Dubrava čeka hitnu operaciju, pišu Vijesti.hr.

Portaparol ZET-a Domagoj Zeba potvrdio je da se tuča dogodila u autobusu na liniji 207.

- Došlo je do fizičkog sukoba koji se nastavio izvan autobusa, a neko od učesnika naknadno je zvao i policiju. Kako je u autobusu bilo tragova krvi, vraćen je u garažu - rekao je Zeba.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.