open-navfaktor-logo
search
Nakon remija u Kaknju
U Bordo taboru nastavili sa praksom bivšeg "šefa", Miljanoviću bitan svaki bod
Fudbaleri Sarajeva remijem u gostima kod Mladosti (0:0) omogućili su Borcu da već u narednom kolu ovjeri šampionsku titulu, nakon što su Banjalučani danas trijumfovali s 2:1 na Grbavici protiv Željezničara.
16.05.2021. u 19:13
get url
text

Možda su u Bordo timu raskinuli saradnju s Vinkom Marinovićem, ali su izgleda zadržali njegovu praksu iz prošlog kola kada se, sada već bivši trenera Sarajeva, nije pojavio pred TV kamerama, makar onim na terenu.

Ni ovoga puta niko iz tabora još uvijek aktuelnog prvaka nije pojavio pred kamerama MojeTV koja je bila realizator direktnog prijenosa.

- Još jedna u nizu teških utakmica, mislim da je ovo treća utakmica po redu gdje nismo primili gol. Sve čestitke našim igračima na borbenoj i požrtvovanoj igri, na shvatanju ovog momenta u kojem se nalazimo kao ekipa, da nam je svaki bod bitan i da se borimo za opstanak. Ne znam je li zasluženo, Sarajevo je imalo posjed lopte i neke šanse. Mi smo imali svoje neke šanse poslije kontranapada, nismo ih realizovali. U svakom slučaju, zadovoljni smo ostvarenim rezultatom - kazao je trener Mladosti Nemanja Miljanović za MojaTV nakon utakmice.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.