open-navfaktor-logo
search
Stanje na putevima
U Čelincu bujica odnijela pješački most
Zbog odrona, otežano, jednom trakom se saobraća na magistralnom putu M4 preko prevoja Borja, na skretanju za Hajdučke vode.
13.05.2019. u 21:45
get url
text

Zbog aktiviranja klizišta, potpuno je obustavljen saobraćaj u mjestu Crna Rijeka, na magistralnom putu M-4 Čelinac-Kotor Varoš, informacije su Auto-moto saveza Republike Srpske.

- Zbog izlijevanja rijeke Usore na kolovoz, potpuno je obustavljen saobraćaj na magistralnom putu M-4 Banjaluka-Doboj, u mjestu Vrela, opština Teslić. Zbog odrona saobraćaj je potpuno obustavljen na dionici regionalnog puta R-473 Tedin Han-Teslić u mjestu Kamenica - navodi se u večerašnjem izvještaju o stanju na putevima.

Zbog odrona, otežano, jednom trakom se saobraća na magistralnom putu M4 preko prevoja Borja, na skretanju za Hajdučke vode.

Na regionalnom putu R-413 Kneževo-Turbe u mjestima Borak i Imljani odroni su očišćeni i saobraćaj se sada odvija nesmetano.

- Na regionalnom putu R-474 Doboj-Prnjavor u mjestu Popovići rijeka Ukrina prijeti da se izlije na kolovoz, ali zasad je ovaj putni pravac prohodan – saopćeno je iz AMS RS-a.

Zbog izlijevanja vode na kolovoz otežano se saobraća na magistralnom putu Banjaluka-Čelinac, na skretanju za Jošavku i na regionalnom putu R-476 Čelinac-Dubrava Stara u mjestu Grabovac i Bojići.

- Na svim putevima koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina upozoravamo na veliku mogućnost odronjavanja kamenja i zemlje na kolovoz. Obilne kišne padavine otežavaju i usporavaju odvijanje saobraćaja na putevima u RS. Apelujemo na vozače da voze maksimalno oprezno i da vožnju prilagode trenutnom stanju na putevima - upozorili su iz AMS RS-a.

Nabujala rijeka Vrbanja odnijela je i pješački most u Čelincu. Tokom cijelog dana očekivalo se da most neće izdržati jačinu vode.

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.