Brčko

U Cvijanovićima pronađena plantaža marihuane

Objavljeno: 10.09.2018. u 14:05

Policija iz Brčko distrikta BiH radi na identifikaciji i pronalasku osoba koje su zasadile plantažu marihuane u blizini zaseoka Cvijanovići na području mjesta Bijela 

Pronađen zasad marihuane FOTO: POLICIJA BRČKO DISTRIKTA BiH

Kako je saopćeno iz Policije Brčko distritka BiH, policajci iz ovog grada su jučer, na osnovu operativnih saznanja prikupljenih od strane građana, proveli taktičke radnje pregleda terena na području mjesta Bijela, Brčko distrikt BiH, a imale su za cilj pronalazak zasada marihuane te tragova krivičnih djela i predmeta važnih za krivični postupak.

Tako je pod nadzorom Tužilaštva Brčko distrikta BiH izvršen pregled jedne lokacije, u blizini zaseoka Cvijanovići te je tom prilikom pronađeno 38 stabljika marihuane. 

Stabljike su počupane i prevezene u Policiju Brčko distrikta BiH, a policajci preduzimaju dalje radnje na pronalasku osobe koja je zasadila biljke  te rade na dokumentovanju krivičnog djela.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije