open-navfaktor-logo
search
TV OBN
U sportskom magazinu "Finale" večeras specijalna gošća bronzana Larisa Cerić
Gost Finala bit će i Muhamed Bikić, autor dokumentarnog filma "Keli" o legendarnom fudbaleru FK Sarajevo Želimiru Vidoviću, koji je sinoć premijerno prikazan u sarajevskom Narodnom pozorištu
25.10.2018. u 11:06
get url
text

Nova emisija sportskog magazina TV OBN "Finale" očekuje gledatelje večeras u standardnom terminu od 19 sati i 15 minuta. Gosti su Larisa Cerić, Brane Crnogorac i Muhamed Bikić.

U "Finalu" saznajte sve detalje o sjajnom nastupu Larise Cerić na Svjetskom prvenstvu u judou gdje je osvojena bronzana medalja. Osvajačica je dočekana zabavom u Sarajevu, a sada su se dojmovi slegli. O uspjehu ali i drugim detaljima govorit će najbolja bosanskohercegovačka judo takmičarka Larisa Cerić, i njen trener Brane Crnogorac.

Gost Finala bit će i Muhamed Bikić, autor dokumentarnog filma "Keli" o legendarnom fudbaleru FK Sarajevo Želimiru Vidoviću, koji je sinoć premijerno prikazan u sarajevskom Narodnom pozorištu. Bikić smatra kako je cijela njegova karijera vezana za Kelija i da je napravio film za sve u BiH. U filmu govori i porodica legendarnog fudbalera, pa je stvaranje bilo i emotivno i iskreno.

Emisija "Finale" na programu je svakog četvrtka na OBN-u, a vodi je i uređuje Adis Hadžić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.