open-navfaktor-logo
search
Banja Luka
U sudaru dva automobila i dva kamiona povrijeđene dvije osobe
Očevici tvrde da je nesreću izazvao automobil "honda" koji se udaljio munjevitom brzinom
04.10.2018. u 16:40
get url
text

U sudaru dva vozila i dva kamiona koji se danas oko podneva dogodio na magistralnom putnom pravcu M16 Banja Luka–Klašnice, u Rakovačkim barama, povrijeđene su dvije osobe.

Kako je saopćeno iz banjalučkog Tužilaštva, sudarili su se "golf" kojim je upravljao Vladan Pašalić iz Dervente, "mercedes" koji je vozio Goran Milošević iz Jošavke, kamion "mercedes" kojim je upravljao Jovica Ćurković iz Banje Luke te "škoda octavia" za čijim volanom se nalazio Draško Papak.

Usljed sudara povrijeđeni su Papak i Pašalić. Očevici nesreće ispričali su da je" golf", idući prema Banjoj Luci, zakačio kamion, a onda udario u drugi kamion, nakon čega se odbio u suprotnu traku, kojom je naišla škoda.  Istakli su da je udar odjeknuo kao bomba.

Neki su ustvrdili da je udesu kumovala "honda", koja je prije nesreće munjevitom brzinom preticala više automobila kod prijedorske petlje. Da li je to tačno bit će naknadno utvrđeno.

Uviđaj na mjestu saobraćajne nesreće obavio je dežurni okružni javni tužilac  Željko Blažić, zajedno sa pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja, radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.