open-navfaktor-logo
search
Auto se prevrnulo
U teškoj saobraćajnoj nesreći u Puli poginuo policajac, policajka ozlijeđena
Do nesreće je došlo kada je u jednom trenutku iz nepoznatog razloga vozač "BMW"-a koji se kretao u istom smjeru udario u stražnji dio automobila u kojem su se nalazili policajci.
23.06.2019. u 12:14
get url
text

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na cesti Tar-Poreč u Hrvatskoj poginuo je policajac, a policijska službenica koja je upravljala svojim privatnim automobilom "fiat panda" teško je ozlijeđena. 

- Na mjestu događaja je smrtno stradao suvozač iz "fiata", 38-godišnji policijski službenik i ovom prilikom izražavamo sućut porodici i kolegama. Policijska službenica je zbog zadobivenih ozljeda prevezena u pulsku bolnicu. Utvrđeno je da je teže ozlijeđena i van životne opasnosti - izjavila je za HRT Suzana Sokač, glasnogovornica PU istarske.

Nesreća se dogodila oko 6.45 sati. Prema neslužbenim informacijama, kako javlja Glas Istre, do nesreće je došlo kada je u jednom trenutku iz nepoznatog razloga vozač "BMW"-a koji se kretao u istom smjeru udario u stražnji dio automobila u kojem su se nalazili policajci.

Automobil je izgubio nadzor i sletio van ceste udarivši u stablo, a potom se vratio na kolovoz i prevrnuo se na krov.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.