open-navfaktor-logo
search
Lutrija BiH
U večerašnjem izdanju igre SuperLOTO glavni dobitak iznosi 1.200.000 KM
U večerašnjem 28. kolu igre SuperLOTO igrače očekuju brojni novčani dobici.
21.04.2020. u 09:34
get url
text

Posebno se ističe Super Jackpot koji iznosi nevjerovatnih 1.200.000 KM, a osvojit će ga igrač koji pogodi svih 6 brojeva i jednu od ponuđenih boja-crnu ili crvenu. Za igrače koji odluče odigrati i boju, statistika kaže da je u prethodnih 27. kola crna boja izvučena 16 puta, a crvena 11 puta.
 
Izvlačenje brojeva igrači mogu pratiti uživo na programu FTV-a sa početkom u 19:10 sati, a domaćin u studiju je voditeljica Emina Hodžić koja s nestrpljenjem očekuje izvlačnje brojeva. Igrači koji odluče da povećaju izglede za dobitke, mogu odigrati i igru Joker, a Jackpot u istoimenoj igri iznosi 50.000,00 KM.
 
Brojeve za igru SuperLOTO igrači mogu uplatiti putem eNovčanika, a na raspolaganju su i prodajna mjesta ovlaštenih saradnika: iNovine, Duhanpromet, Duhan, Petrol, Hrvatska pošta i dr.
 
Dopunu sredstava za igranje putem eNovčanika igrači mogu izvršiti na više načina i to: putem A-bona, uplatom sredstava direktno na IBI broj igrača na kioscima Duhanprometa i Rive Tuzla te uplatom putem internet bankarstva.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.