open-navfaktor-logo
search
Zvijezde
U životima ova tri horoskopska znaka nema mjesta za dramu
Osobe rođene u ovim znakovima zodijaka svakoj situaciji pristupaju na miran način i traže način da sve riješe bez konflikta
20.11.2019. u 08:52
get url
text

Oni sve rješavaju na miran i staložen način.

Osobe rođene u ovim znakovima zodijaka svakoj situaciji pristupaju na miran način i traže način da sve riješe bez konflikta.

U životima ova tri horoskopska znaka nema mjesta za dramu.

Vaga

Vage preziru sukobe i stoga uvijek pronalaze prijateljski način za rješavanje problem. One se svađaju samo ako im neko dira u porodicu i druge ljude koje vole. Uvijek se vole staviti u tuđe cipele i sagledati situaciju iz svih uglova prije nego što se počnu prepirati.

Vodenjak

Vodenjaci mrze dramatičnost jer je smatraju odlikom nesigurnih i nervoznih ljudi. Oni su vrlo oprezni i gledaju svoja posla jer ih tuđi životi zapravo ne zanimaju. Oni su posvećeni svom ličnom napretku i ne odustaju ni kada naiđu na neke prepreke.

Jarac

Jarčevi su toliko fokusirani na ciljeve koje žele ostvariti da uopće ne razmišljaju o drami. Njima dramatičnost predstavlja veliku tjeskobu i drže se što je dalje moguće od nje. Vrlo su praktični i dovoljno mudri da svoj nos ne zabadaju u tuđe stvari.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.