U Zvezdama Granda sutra na OBN-u veliki okršaj Jelene Karleuše i Viki

Objavljeno: 20.10.17 u 13:18

Najgledaniji i najutjecaniji show koji bira mlade pjevačke talente, na OBN-u i ove subote u 20 sati. Zvezde Granda će ove subote obilježiti neviđena svađa između Jelene Karleuše i Viki Miljković.

 

Dvije će se pjevačice prvo sukobiti oko muzičkog naobrazovanja, a potom i oko izgleda. Jelena će Viki nazvati čapljom, a pjevačica narodne muzika uzvratila je epitetom "gabaritna". Violeta Miljković je čak ustala sa svoga mjesta kako bi se obračunala s Karleušom, ali odmah je u odbranu svoje miljenice stala Marija šerifović.

Članovi žirija nastavljaju gdje su stali i sa svojim drugačijim pogledima na show i kandidate. Vidjet ćete šta je ovoga puta zabilježio mjerač pulsa kojeg kandidati nose oko pasa, te zbog čega je Bosanac po ko zna koji put kadio studio! Kandidatima neće biti nimalo lako kontrolirati puls u ovakvim uvjetima, kao i svoje pjevanje. Hoće li zbog toga članovi žirija biti tolerantniji? Mislimo da odgovor na ovo pitanje svi već unaprijed znaju.

Kandidati iz BiH do sada su polučili polovičan uspjeh, tako da se s odmakom sezone očekuje veći uspjeh Bosanaca i Hercegovaca. Ne propustite ni ove subote najgledaniji show program u BiH, bez konkurencije. Nova sezona tek što je počela, a već imamo mnogo toga što će biti medijska senzacija narednih dana.