navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Katie Holmes

Udala se za glumca čije je postere lijepila po zidovima, a nakon bračnog kraha...

Katie Holmes jedna je od holivudskih glumica koja plijeni pažnju svojim mladolikim izgledom iako će uskoro napuniti 41 godinu.

Objavljeno: 22.12.2020. u 10:01
get url
text

Svjetsku slavu Katie je stekla nakon što se 1998. godine pojavila u seriji "Dawson's Creek" sa samo 20 godina, a još je poznatija postala kada se počela viđati s glumcem Tomom Cruiseom koji je bio njena ljubav iz djetinjstva čije je postere lijepila po zidovima.



Kada je počela glumiti u popularnoj seriji, uvijek je u intervjuima govorila da joj se Tom najviše sviđa. 

Upoznali su se 2005. godine, a nakon samo osam sedmica zabavljanja i vjerili.

U aprilu 2006. godine Katie je na svijet donijela njihovu kćerku Suri. Krajem te godine par se vjenčao u Italiji na ceremoniji kojoj su prisustvovale brojne poznate ličnosti poput Davida i Victorie Beckham i Willa i Jade Smith.



No, šest godina nakon vjenčanja, 2012, par se razveo, ali sve do danas nisu javno objavili zbog čega su to uradili.

Ono što je najtužnije u cijeloj priči je činjenica da Tom ne smije viđati svoju kćerku zbog scientologije koju on zagovara, a Suri ne.

Navodno ju je posljednji put vidio 2013. godine, ali svijet vjerovatno nikada neće znati viđaju li se oni dalje od kamera javnosti.

Ipak, nedavno se počelo šuškati da će popularni glumac napustiti scientologiju jer je vidio sliku odrasle Suri uz koju nije bio sve ove godine.

Katie je u međuvremenu pronašla novog dečka, 33-godišnjeg šefa Emilia Vitola, ujedno i nasljednika omiljenog njujorškog restorana "Emilio's Ballato".

Prema pisanju američkih medija, Emilio je sa svojom bivšom vjerenicom Rachel Emos raskinuo upravo zbog popularne glumice dok je ona kupovala vjenčanicu za njihovo vjenčanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emilio Vitolo (@emiliovitolo)



Navodno je i njegova mama, Lourdes Vitolo bijesna zbog cijele situacije u kojoj se trenutno nalazi njen sin jer nije očekivala da će na ovakav način raskinuti vjeridbu.

- Lourdes ga nije odgajala da bude takav i nije joj se ni najmanje dopalo kako se ponio. Njegova vjerenica i on nisu žurili u brak, vjerovatno jer nisu baš najbolje funkcionirali. On voli starije žene. Prije Katie bio je u vezi sa starijom voditeljicom s Fox televizije i još nekoliko njih - rekao je jedan izvor za medije.

Prije Emilija, Katie se godinama zabavljala sa Jamiem Foxxom. Američki mediji su u nekoliko navrata pisali kako se, nakon Toma Cruisea, Katie zabavljala sa muškarcima koji je nisu voljeli.

 

No, nakon godina zajedničkog života, Jamie je ostavio Katie, koja je pohrlila u naručje Vitoleu, ali mnogi navode da je to samo marketinški trik, jer Katie očajnički treba pozitivan marketing.