open-navfaktor-logo
search
U mjestu Brestovčina
Udes u Bosanskoj Gradiški: Teško povrijeđeni mladić i djevojka na motoru
Oko 22.30 sati došlo je do sudara motocikla “yamaha”, kojim je upravljao Stojko Tešić (1997) iz Brčkog te automobila "golf", za čijim volanom je bio Belmin Huskić (1994) iz Bosanske Gradiške
15.09.2019. u 11:37
get url
text

Dvije mlađe osobe su zadobile povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kasno sinoć na magistralnom putu Banja Luka - Bosanska Gradiška u mjestu Brestovčina, potvrđeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Oko 22.30 sati došlo je do sudara motocikla “yamaha”, kojim je upravljao Stojko Tešić (1997) iz Brčkog te automobila "golf", za čijim volanom je bio Belmin Huskić (1994) iz Bosanske Gradiške.

Tešić, kao i Marija Jorgić (1999), koja je bila na mjestu suvozača, su povrijeđeni. Ukazana im je ljekarska pomoć i smješteni su u banjulučku bolnicu.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Dalibor Vrećo, zajedno s policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja u Bosanskoj Gradišci.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja radi utvrđivanja svih okolnosti ove saobraćajne nesreće.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.