open-navfaktor-logo
search
Skupština u aprilu
Udruženje poslodavaca USK pripaja se UPFBiH
Na sjednici Skupštine Udruženja poslodavaca Unsko-sanskog kantona donesena je odluka o gašenju Udruženja i pripajanju Udruženju poslodavaca FBiH i ubuduće će djelovati kao organizacioni oblik UPFBiH – Grupacija poslodavaca USK.
28.02.2020. u 09:17
get url
text

Održana je i redovna izborna sjednica Skupštine Grupacije poslodavaca USK pri UPFBiH na kojoj je za predsjednika Skupštine izabran Nedžad Čavkunović iz kompanije Čavkunović d.o.o. Bihać.

Za članove Upravnog odbora Grupacije poslodavaca USK pri UPFBiH izabrani su Kemal Hrnjić,  Emir Raković,  Enes Mujnović, Edin Ibrahimpašić,  Ejub Topić,  Ibrahim Đedović,   Afan Muharemović, Nihad Šušnjar i Refik Bašagić.

Na prvoj sjednici Upravnog odbora Grupacije poslodavaca USK pri UPFBiH za predsjednika je izabran Edin Ibrahimpašić, a za njegovog zamjenika Nihad Šušnjar.

Na redovnoj izbornoj skupštini izabrani su i članovi Ekonomsko-socijalnog vijeća za teritoriju USK i to Aida Fojnica, Krupa kabine d.o.o. Bosanska Krupa, Smail Nuhić  Euroing d.o.o. Bihać  i Edin Ibrahimpašić. Za njihove zamjene u ESV USK izabrani su Elvir Risović,  Ricović Comerc d.o.o. Ključ, Mehmed Felić,  Grafičar d.o.o. Bihać i  Dino Čavkić – DFD Prom d.o.o. Bihać.

Grupacija poslodavac USK je, također, kandidovala svoje predstavnike za predstojeću Skupštinu, kao i za organe Udruženja poslodavaca FBiH koja će biti održana 1. aprila 2020. godine u Sarajevu, navodi se u saopćenju Udruženja poslodavaca USK.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.