open-navfaktor-logo
search
Elitna MMA promocija
UFC pokušava nadoknaditi izgubljeno vrijeme, je li ovo spisak borbi za narednu veliku priredbu?
Najpoznatija MMA promocija ozbiljno se uhvatila posla i na sve načine pokušava nadoknaditi vrijeme izgubljeno zbog pandemije koronavirusa.
22.05.2020. u 10:37
get url
text

Nakon tri održane priredbe u Jacksonvilleu, UFC se u akciju vraća već 30. maja s priredbom UFC on ESPN+ 30 koju bi trebao predvoditi velteraški duel Tyrona Woodleyja i Gilberta Burnsa, a samo sedam dana kasnije na programu je veliki UFC 250.

- Tatica se vraća 6. juna, nema na čemu - objavio je u četvrtak preko Twittera popularni Sean O'Malley i tako otkrio da će i on biti dio priredbe kojoj lokacija još nije zvanično potvrđena.

Ipak, pretpostavlja se da bi se mogla održati u APEX kompleksu u Las Vegasu, a prema saznanjima Ariela Helwanija, poznatog novinara koji prati MMA, u Ocatgonu će O'Malley odmjeriti snage s veteranom Eddiejem Winelandom.

S druge strane, MMA Junkie je došao do informacija prema kojima bismo istog dana u Octagonu trebali gledati i zanimljiv velteraški okršaj između Neila Magnyja i Anthonyja Rocca Martina te odličnu bitku ponajboljih boraca bantam kategorije - Coryja Sandhagena i Aljamaina Sterlinga.

Iako dosta toga još nije zvanično službeno, Fightsite.hr je objavio spisak borbi za UFC 250.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.