Politički transferi

Ugledni profesor napustio Našu stranku i pridružio se DF-u

Objavljeno: 08.11.2019. u 12:51

Povod za ovaku odluku novih članova DF-a jeste, kako je saopćeno iz te stranke, prepoznavanje vrijednosti, koncept rada i način transparenog donošenja odluka kroz poštivanje organa stranke

Edin Osmanbegović, profesor Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Tuzli i dosadašnji član Naše stranke Tuzla, poznat i po nadimku Sekunda, pridružio se Demokratskoj fronti (DF), gdje, kako je saopćeno iz DF-a, planira nastaviti svoje političko djelovavanje, "kao i veliki broj bivših članova Naše stranke".

- U DF ulazim potpuno otvorena srca. Želim biti član stranke koja je prepoznata kao jedna od demokratskih perjanica u BiH. Želim svojim pristupanjem biti dio tima sa kolegom prof. dr. Šarić Bahrudinom i biti dio tima koji želi raditi na ekonomskom razvoju, posebno razvoju našega grada Tuzle. Želim da Tuzla postane predvodnik urbanog razvoja i zapošljavanja mladih. Imamo mogućnosti i trebamo ih iskorisiti. Sa DF-om vidim istinsku mogućnost da to uradimo. Idemo zajedno – kazao je Osmanbegović.

Povod za ovaku odluku novih članova DF-a jeste, kako je saopćeno iz te stranke, prepoznavanje vrijednosti, koncept rada i način transparenog donošenja odluka kroz poštivanje organa stranke.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije