open-navfaktor-logo
search
Užas u Srbiji
Uhapšen očuh: Pretukao djevojčicu nasmrt, pa je bacio sa terase
Policiji je bila sumnjiva priča da je dijete palo sa terase u četiri sata ujutro jer roditelji nisu ponudili objašnjenje šta je ono u vrijeme kada je trebalo da spava radilo izvan sobe
28.05.2019. u 10:51
get url
text

Zoran A. (24), koji je uhapšen zbog ubistva trogodišnje pastorke L. F. u selu Prahovo kod Negotina u Srbiji, dijete je pretukao u kući, a zatim je bacio sa terase kako bi prikrio zločin.

On je, prema nezvaničnim navodima, djevojčicu pretukao u kući, a zatim je bacio sa terase kako bi prikrio zločin.

Kao prenosi Telegraf, policiji je bila sumnjiva priča da je dijete palo sa terase u četiri sata ujutro jer roditelji nisu ponudili objašnjenje šta je ono u vrijeme kada je trebalo da spava radilo izvan sobe. Osim ako nije bilo mjesečar, nije bilo razloga da se nađe na terasi.

Iz tog razloga počela je intenzivna forenzička pretraga prostorija kuće koja je dovela do otkrića brojnih tragova krvi, koji su potvrdili sumnju da je dijete pretučeno u kući, a da ga je zatim nasilnik, shvativši šta je uradio, bacio sa terase na beton, piše Telegraf.

Nakon što su Zoranu predočeni dokazi pronađeni u kući za koje nije imao objašnjenje, prema nezvaničnim informacijama, on je priznao da je dijete pretukao nasmrt, prenose Novosti.

Prema svjedočenju komšija, majka djevojčice iz Bora prije mjesec je počela živjeti sa Zoranom za koga kažu da je već imao posla sa policijom.

Uhapšenom očuhu određeno je zadržavanje do 48 sati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.