open-navfaktor-logo
search
Obojica povrijeđena
Uhapšeni mladići koji su se potukli zbog djevojke
Stefan Bojić iz gasnog pištolja pucao u zrak, obojica povrijeđeni 
06.11.2018. u 11:33
get url
text

Bijeljinska policija uhapsila je jučer glavne aktere tuče koja se dogodila u kladionici koja se nalazi u ulici Cara Uroša u ovom gradu.  Kako saznajemo, privedeni su Stefan Bojić (21) i Marko Radovanović (23), obojica iz Bijeljine.

Policiji u Bijeljini tuča je prijavljena u popodnevnim satima, a kako se jučer moglo čuti, mladići su se u kladionici najprije posvađali, a potom i potukli. Uzrok svemu bio je raniji sukob između njih zbog djevojke.

Tuča se prenijela na ulicu gdje su zatečeni povrijeđeni mladići. Na mjestu događaja je pronađen i gasni pištolj iz kojeg je, kako se pretpostavlja, Bojić pucao u zrak.
Obojica su zadobili povrede pa su prevezeni na ukazivanje pomoći u lokalni Dom zdravlja gdje je utvrđeno da se zapravo radi o lakšim povredama.

 Bojiću se na teret stavljaju krivična djela tjelesna povreda i izazivanje opće opasnosti dok se Radovanović sumnjiči samo za tjelesnu povredu.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljna koji je naložio da se nakon provedenih istražnih radnji i dokumentovanja predmeta dostavi
Izvještaj protiv Radovanovića i Bojića. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.