open-navfaktor-logo
search
Monstruozno
Uhapšeni u akciji "Klub" podvodili djevojčice iz doma za nezbrinutu djecu!?
Sumnjiče se da su tokom 2017. godine do početka ove godine, iskorištavali psihičku nezrelost i loše porodične prilike i podvodili štićenice banjalučkog doma, a zauzvrat im davali određene novčane iznose, poklone i slično, ispričao nam je izvor iz istrage
03.06.2019. u 14:58
get url
text

Dragan Jeleča i Marinko Marjanović, koji su danas uhapšeni u akciji kodnog naziva "Кlub", kada je "palo" još devetoro osumnjičenih, sumnjiče se da su počinili krivično djelo navođenje djeteta na prostituciju.

Prema saznanjima iz istrage, oni se terete da su organizovali i drugima podvodili radi seksualnih usluga, štićenice Doma za djecu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u Banjoj Luci.

- Sumnjiče se da su tokom 2017. godine do početka ove godine, iskorištavali psihičku nezrelost i loše porodične prilike i podvodili štićenice banjalučkog doma, a zauzvrat im davali određene novčane iznose, poklone i slično – ispričao nam je izvor iz istrage.

Kao što smo objavili, u akciji je zaplijenjena određena količina spida, marihuana, meci, vage i mobilni telefoni. Ostalih devetoro uhapšenih terete se za krivična djela iz oblasti zloupotrebe droga.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.