Uhapšeni u "Piramidi" pred tužiocem

Objavljeno: 11.10.17 u 10:42 Autor: B. S.

Okružnom javnom tužilaštvu u Banjoj Luci dostavljeni su izvještaji protiv 17 osumnjičenih koji su uhapšeni u sklopu akcije “Piramida” usmjerene na sprečavanje zloupotrebe droga.

 

FOTO: ILUSTRACIJA
FOTO: ILUSTRACIJA

Akcija je sprovedena na području Banje Luke, Sarajeva, Sanskog Mosta, Visokog, Prijedora i Istočnog Sarajeva. Iz banjalučkog tužilaštva danas je saopšteno da će tužilac nakon ispitivanja donijeti odluku o prijedlogu za pritvor protiv osumnjičenih.

Također, istaknuto je da su osumnjičeni Muhamed Halilović (39), Dragan Stanišić (33), Milan Pičulin (34), Dragan Maksimović (38), Tihomir Novaković (42), Miloš Dulić (36), Vedran Žolja (33), Julija Halupa (34), Dalibor Mačak (36), Ognjen Kokić (35), Nebojša Janjić (44), Zoran Šavija (59), Dalibor Živković (26), Dragomir Živković (46), Branko Milivojiša (55), Nedžad Bašić (35) i Edin Behremović (48).

- Okružnom javnom tužilaštvu je PU Banja Luka dostavila izvještaje protiv 17 osoba. Osumnjičeni su da su u prethodnih šest mjeseci nabavljali kokain, heroin, marihuanu i spid na području Sarajeva i Sanskog Mosta i prodavali je korisnicima na području Banje Luke. Osumnjičeni su sprovedeni na ispitivanje u tužilaštvo – kazala je Maja Đaković – Vidović, portparolka OT Banja Luka.

Kao što smo ranije pisali, gotovo svi uhapšeni su od ranije poznati policiji.