MUP USK

Uhapšeni u Velikoj Kladuši u automobilu koji su ukrali u Bihaću

Objavljeno: 11.01.2019. u 10:26

Policijskoj stanici Bihać ranije se obratio M. A. (34) iz Bihaća, i prijavio kako mu je ukraden automobil "daewoo", kojeg je prethodne noći parkirao na parkingu

FOTO: Ilustracija

Bihaćka policija uhapsila je u srijedu 31-godišnjeg E. A. i 53-godišnjeg H. H., obojica iz Bihaća, zbog sumnje da su ukarali automobil "daewoo". 

Policijskoj stanici Bihać ranije tog dana obratio se M. A. (34) iz Bihaća, i prijavio kako mu je ukraden automobil "daewoo", kojeg je prethodne noći parkirao na parkingu. 

- Uviđaj na mjestu događaja obavili su istražitelji Odsjeka kriminalističke policije PS Bihać, a o događaju su upoznate sve Policijske stanice i policijske patrole na terenu - navodi se u saopćenju MUP-a Unsko-sanskog kantona.

Oko 16 sati policajci PS Velika Kladuša su uočili ukradeni automobil na području Velike Kladuše, i uhapsili E. A. i H. H., koji su se nalazili u vozilu. 

Oni su kriminalistički obrađeni zbog sumnje da su polinili krivično djelo krađa, a automobil je vraćen vlasniku.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]ktor.ba.

Vezani članci

Iz kategorije