open-navfaktor-logo
search
Doboj
Uhapšeni, zbog preprodaje droge i minsko-eksplozivnih sredstava, predati tužilaštvu
Nezvanično, uhapšeni su Anđelko Miličević, koji se sumnjiči da je vođa kriminalne grupe, te Milan Mitrović i Kristijan Majstorović
19.06.2019. u 08:40
get url
text

Tri osobe koje su uhapšene u Doboju, i kojima je tom prilikom oduzeto 3,3 kilograma skanka, 1,1 kilogram spida, 100 grama kokaina, dva kilograma eksploziva i novac u raznim valutama, predate su nadležnom tužilaštvu u tom gradu.

Nezvanično, uhapšeni su  Anđelko Miličević, koji se sumnjiči da je vođa kriminalne grupe, te Milan Mitrović i Kristijan Majstorović.

Načelnica Odjeljenja MUPRS-a za odnose sa javnošću Mirna Miljanović potvrdila je Feni da je akcija kodnog naziva "Teatar" usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe, koja je ilegalno preprodavala veće količine opojnih droga i minsko-eksplozivna sredstva.

Hapšenje su izvršili policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i Policijske uprave Doboj, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Mediji u RS-u su javili da je ženska osoba, koja je u rodbinskim vezama s jednim od uhapšenih, prilikom njihovog sprovođenja u nadležno tužilaštvo u Doboju, napala snimatelje BN TV i lokalne RTV Doboj.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.