open-navfaktor-logo
search
Vjenčanje u Monaku
Unuka Grace Kelly oko vrata nosila Cartierovu dijamantnu ogrlicu svoje bake
Za svoj dan iz snova lijepa Charlotte je izabrala vjenčanicu otvorenih ramena, djelo pariskog stiliste Johna Nollea
03.06.2019. u 10:53
get url
text

Charlotte Casiraghi, kćerka Caroline, princeze od Monaka, proteklog vikenda rekla je "da" svom odabraniku, filmskom producentu Dimitriju Rassamu.

Par, koji ima sedmomjesečnog sina, odlučio se svoju vezu ozakoniti civilnim vjenčanjem u Prinčevoj palati u Monaku, na istom mjestu gdje su se 1956. vjenčali slavna Grace Kelly i princ Rainer.

Iako svoju baku nikada nije upoznala, Charlotte, koji mnogi nazivaju nasljednicom Grace Kelly po ljepoti i gracioznosti, odlučila je na svom velikom danu odati joj počast, pa je oko vrata stavila Cartierovu dijamantu ogrlicu, koju je njena baka 1956. dobila kao poklon na vjenčanju s princom.

Za svoj dan iz snova lijepa Charlotte je izabrala vjenčanicu otvorenih ramena, djelo pariskog stiliste Johna Nollea, a potom se presvukla u sivu brokatnu haljinu, specifičnu po tri mašne, a koju potpisuje Yves Saint Laurent.

Na vjenčanju je bila prisutna cijela monegaška kneževska porodica, uključujući i princa Alberta i njegovu suprugu, princezu Charlene, koji su stigli s blizancima Gabriellom i Jacquesom.

Inače, ovo je za Charlotte Casiraghi prvi brak, dok Rassam već ima jedan brak iza sebe, a oboje imaju i djecu iz prijašnjih veza - Charlotte petogodišnjeg sina Raphaela iz veze s Gadom Elmalehom, a filmski producent sedmogodišnju kćerku.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The newlyweds #CharlotteCasiraghi #DimitriRassam #Chanel

A post shared by Charlotte Casiraghi (@charlottecasiraghi) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just married #charlotte Casiraghi et #Dimitri Rassam #palais princier #monaco 1er juin 2019 #photo Éric Mathon, Palais Princier #dress by #Saint-laurent

A post shared by Françoise Dumas (@francoise.dumas) on

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.