open-navfaktor-logo
search
Održana sjednica
UO FK Sarajevo: Čestitke igračima i puna podrška Musemiću
Upravni odbor je izrazio čestitke i zahvalnost stručnom štabu i igračima na ostvarenim rezultatima u proteklom periodu
05.10.2018. u 22:32
get url
text

U četvrtak 4. oktobra 2018. održana je sjednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo na kojoj je rukovodstvo kluba razgovaralo o aktuelnim temama u vezi sa administrativnim pitanjima, otvaranju novog Fan Shopa i stanju u sportskom segmentu.

Upravni odbor je izrazio čestitke i zahvalnost stručnom štabu i igračima prvog tima na ostvarenim rezultatima u proteklom periodu, te dao puno podršku šefu stručnog štaba Husrefu Musemiću povodom nekorektnih ophođenja i saopštenja za javnost iz pojedinih protivničkih klubova čemu je javnost nedavno mogla svjedočiti.

Na sjednici je također razgovarano o planovima i idejama za zimske pripreme prvog tima.

U proteklom periodu UO je imenovao novog šefa omladinskog pogona, Dževada Šarića, a u toku su pregovori za imenovanje koordinatora Škole fudbala "Asim Ferhatović - Hase", o čemu će javnost naknadno biti informisana.

Na sjednici je također razgovarano o otvaranju novog Fan shopa FK Sarajeva, koji će po prvi put biti u potpunom vlasništvu kluba, te doživjeti unapređenje u konceptu i modernizaciji poslovanja.

FK Sarajevo će nastojati uložiti napore da se pripremne radnje za otvaranje Fan Shopa završe do 24. oktobra kada Bordo klub proslavlja 72. rođendan.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.