Jutros u Sarajevu

Upozorenje građanima: Počeo transport i uništavanje četiri aviobombe

Objavljeno: 13.09.2019. u 07:59

Molimo građane koji žive ili se za vrijeme ove operacije zadese u ovom području da se pridržavaju uputstava ovlaštenih policijskih službenika i pripadnika civilne zaštite kako ne bi ugrozili vlastitu sigurnost i sigurnost cijele operacije, poručili su iz FUCZ

FOTO: Anadolija

Prema Operativnom planu Federalne uprave Civilne zaštite, u 5 sati jutros započeo je transport i uništavanje četiri aviobombe pronađene na gradilištu novog tržnog centra u blizini RTV doma u Sarajevu.

Transport će se odvijati u periodu od 5 do 8 sati ujutru i kretat će se rutom: Igmanska ulica (Općina Vogošća) – Autoput "Sarajevo zapad – Tarčin – petlja Tarčin" te kroz naselje Tarčin (općina Hadžići) do poligona za uništavanje.

Foto: FUCZ

-Molimo građane koji žive ili se za vrijeme ove operacije zadese u ovom području da se pridržavaju uputstava ovlaštenih policijskih službenika i pripadnika civilne zaštite kako ne bi ugrozili vlastitu sigurnost i sigurnost cijele operacije- poručili su iz FUCZ. 

 

#FUCZ Uništavanje avio bombi Upute pred početak operacije

Posted by Federalna Uprava Civilne Zaštite on Thursday, September 12, 2019
Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije